Искуство донесено од Швајцарија: во начинот на производство и начинот на водење бизнис.

Точноста со клиентите и високиот квалитет на производството беа цело време поттик да се продолжи кон нови успеси.

Џеги Комерц, по потекло како многу компании во Џepепчишта, ја започна својата активност инспирирана од Швајцарија, така што квалитетот и начинот на водење бизнис во Швајцарија е присутен кај нас.

Животот во Швајцарија во текот на 90-тите беше предизвик и истовремено беше предност бидејќи работењето во една од водечките и најголемите компании од тоа време во Швајцарија ви овозможи да го стекнете вистинското искуство по враќањето во татковината. Во 1991 година започнав да работам во веќе познатата компанија Џеги Комерц. Беше голем предизвик да се биде млад претприемач, еден од ретките во нашата земја во овие години.

Денес, 30 години подоцна, Џеги Комерц продолжува успешно да се придржува до принципите: исправност, квалитет и одржливост. Да се ​​биде строг во овие принципи овозможи за нас и за вас да растеме од година во година како бизнис.

Нашата цел е да бидеме стабилни на локалниот пазар, да го обновуваме квалитетот на производите од година во година и нашата визија е секогаш професионална услуга и безусловна посветеност кон нашите соработници и клиенти.

Многумина веруваат дека бетонот е сив и силен. Реално во право: направено за стабилни и безбедни структури. Бетонот исто така може да биде обоен и филигран, инспирација за креативен дизајн. Овозможува одржливи еколошки решенија.

Бетонот е разновиден. Како нас: Џеги Комерц Производител и водечки снабдувач на производи од бетон.

деталите ја прават разликата 

деталите ја прават разликата 

деталите ја прават разликата 

деталите ја прават разликата 

деталите ја прават разликата 

деталите ја прават разликата 

Play Video
Погледнете го видеото