Најчесто поставувани прашања

  Кое е работното време на вашата компанија?

  Добредојдени сте во нашиот објект на патот Тетово-Јажинче на излез од село Џепчиште, секој ден од понеделник до сабота, од 08:00 до 18:00 часот. Меѓутоа, ако сте бизнис заинтересиран за соработка или клиент, можете да контактирате со нас во секое време преку е-адреса info@xhegi.com, формулар за контакт на страницата или телефонски број.

  Дали произведувате други модели освен оние на страницата?

  Не, во моментов само моделите што можете да ги најдете наведени на страницата за производи, за најновите иновации нè следат на нашите социјални мрежи.

  Дали може да се нарачаат други бои?

  Да, за поголеми количини, сите наши производи може да се прилагодат според потребните бои.

  Колку време е потребно за да направите нарачка?

  Во зависност од нарачаната количина, повеќето од нашите производи ќе ги најдете готови во нашиот објект и испораката може да се изврши на денот на нарачката или следниот ден.