Џеги Комерц: 3 децении совршенство

Точноста со клиентите и високиот квалитет на производството беа цело време поттик да се продолжи кон нови успеси.

Џеги Комерц, по потекло како многу компании во Џepепчишта, ја започна својата активност инспирирана од Швајцарија, така што квалитетот и начинот на водење бизнис во Швајцарија е присутен…

100

Висок производствен капацитет за минимални одложувања.

25

Минимална 25 години гаранција за издржливост

3

Бои за совршена комбинација во секоја апликација

Бехатонски плочки

Џеги Комерц нуди бехатони од различни големини, форми и бои за секаков вид на примена на градина или тераса. Со минимално одржување и висока издржливост од сите фактори, бехатоните произведени од нас се елегантни решенија.

Внимание на деталите

Бегатони (бетонски коцки) со различни димензии: Квадрати, правоаголници, дијаманти и полу-триаголници кои совршено се вклопуваат едни со други за да дадат униформен изглед на местата за нанесување.

Различни бои за различни мозаици

Вашата креативност и мајсторство е граница. Богато со различни бои за да создаде различни погледи и мозаици без разлика дали се 3D или рамни.

Ивичник

Високо квалитетни ивичници, со рамен поглед на бетон за различни намени, може да се најдат кај нас. Со различни димензии, овие ивилници имаат широк спектар на употреба, дали да се одделат градините од тротоарите или за употреба на патиштата.

Чиста преграда

Со различни висини и во комбинација со бехатонски плочи на Џеги Комерц, овие ивичници нудат чиста поделба, притоа одржувајќи ја елеганцијата и континуитетот.

Употреба од висок обем

Нашиот висок производствен капацитет им овозможува на компаниите за поплочување патишта минимално доцнење во завршувањето на работите и безбедно и брзо одвојување на тротоарите од патот.

Бетонски блокови

Џеги Комерц произведува бетонски блокови од почетокот на дејноста, ова докажува дека квалитетот и грижата за овие производи е евидентен, правејќи нè еден од најстарите производители на пазарот.

Долготрајна конструкција

Бетонски блокови произведени од Џеги Комерц ви нудат долговечност и обично се користат за градинарски прегради или надворешни конструкции.

Елегантен бетонски изглед

Бетонот има важно место во новите трендови на дизајнирање и како такви, нашите бетонски блокови можат да се користат на многу креативни начини.

Бесплатна испорака по сите нарачки

Џеги Комерц се грижи сите нарачки да пристигнат на време и неоштетени, бесплатно. Сè што треба да направите е да контактирате со нас за нарачки.